Over mij

Balans is Alles, het zegt weinig het zegt veel…

Een val over een steen in 2016 veranderde mijn leven drastisch. Was ik voorheen iemand die hield van structuur en perfectie. Nu weet ik nooit of mijn to-do lijstje vandaag wel af zal komen omdat ik niet weet hoeveel pijn ik ervaar,hoeveel tijd me iets kost en of er hulp aanwezig is..

“in letting go what to solve we find the road to acceptation”

Eind 2017 werd het me duidelijk dat ik een manier moest zien te vinden om mijn eigenwaarde weer op de rails te zetten en te leren omgaan met het feit dat mijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn als voorheen.

Niet langer meer kijken naar mijn onmogelijkheden en het verleden, maar op zoek te gaan naar alles wat me zelfredzamer en gelukkiger kan maken.
En daarbij gebruik te maken van mijn passies; schrijven en leren.

Schrijven over alles wat ik ervaar, me raakt, me interesseert, over mijn handicap, mijn frustraties, maar ook over handigheden, organizing, consuminderen, m’n gezin, timemanagement, mindfullness en beleving en wat er nog meer op mijn pad komt

En zo ontstond http://www.BalansisAlles.nl, mijn blog over leren leven met een handicap, zelfredzaam en gelukkig zijn.

Voel je vrij om mijn blog te gaan volgen. Ik hoop dat je in mijn verhalen een vriendin vind en er kracht en inspiratie uit haalt voor je eigen leven.

liefs
Elizabeth

EvMK

Advertenties